Datum

De boekpresentatie was een succes!

Wat een feest! Een 70-tal genodigden en andere belangstellenden waren zondag 31 oktober speciaal naar het Nederlands Transport Museum gekomen om de officiƫle release van Fietsend door het Leven mee te maken. Na afloop kan er gerust worden gezegd: De boekpresentatie was een succes!

We hadden gezorgd voor een gevarieerd programma. Verteller Ruud Schellekens had voor dag en dauw de 6-zits tandem van het Brabants Fietsorkest ingeladen. Zo stond deze als pronkstuk bij de presentatie. De lange fiets trok uiteraard veel bekijks. Arie Liefhebber, verteller van het verhaal Als een koning op een fiets, gaf een leuke demonstratie op de hoge bi.

Alex Wauters, alias Flandrien Cyriel, was de topattractie van de middag. Hij was een dag ervoor vanuit zijn woonplaats Oost-Eeklo (B) naar Nieuw-Vennep gefietst. Deze krasse Vlaming houdt ervan om zichzelf uit te dagen. Daarom treedt hij regelmatig in de voetsporen van zijn grote wielerheld: Cyriel van Houwaert. Tijdens de boekpresentatie vertelde hij over het begin van zijn bijzondere passie en wat hij allemaal onderneemt om de wapenfeiten van zijn idool te evenaren. Het publiek was zichtbaar onder de indruk.

Uiteraard mocht een dankwoord aan onze eindredacteur Henny Bos niet ontbreken. Eindelijk konden we haar eens letterlijk in de bloemetjes zetten! Maar ook voor de vele vertellers die aanwezig waren hadden we een woord van dank. En daarnaast voor de talrijke donateurs. Want zonder al deze mensen zou het niet mogelijk zijn geweest om zo een prachtig boek te realiseren.

Nog een extra dankjewel voor Ted (chef de mission), Lies en Raoul (hapjes en boekenstand), Gijs en Diewke (foto en film), Jeroen (hand- en spandiensten). Kon je niet aanwezig zijn, maar wil je toch graag een indruk krijgen van de middag? Kijk dan hier naar de compilatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.