Datum

De Gunfactor

Yvon en ik zijn heel verschillend, maar we hebben ook veel gemeen. Beiden zijn we vaak op zoek naar een verklaring voor dingen die gebeuren. We zijn creatief, hebben gevoel voor humor en zelfspot, kunnen ontzettend veel werk verzetten, en zijn allebei goed in genieten. Al moeten we daarvoor wel bewust ruimte voor maken. Op dit moment genieten we ervan dat we blijkbaar beiden De Gunfactor hebben.

Met de lopende crowdfunding zien we dat heel wat mensen in onze omgeving een donatie hebben gedaan voor ons boek. De oproep die we aan onze familie en goede vrienden deden is natuurlijk geheel vrijblijvend. Als iemand niet doneert zien we dat niet als een afwijzing van ons als persoon. Maar wat voelt het goed om te ervaren dat er zoveel mensen uit ons beider naaste kring zijn die wel een donatie hebben gedaan! Dat moet toch ook wel een teken zijn dat wij De Gunfactor hebben.

Jarig

In een eerdere blog schreef ik hoe spannend het was om crowdfunding te doen. Ik vergeleek het met een verjaardag waarop je niet wist vooraf hoeveel mensen er zouden komen om het met je mee te vieren. Ik kan je zeggen dat er al heel wat juichmomentjes zijn geweest de afgelopen dagen! We gaan ons al een klein beetje jarig voelen, al zijn we er nog niet.

Goede doelen

Voor ons is dat natuurlijk fijn, want met elke donatie (met of zonder tegenprestatie) komt de realisatie van ons boek een stukje dichterbij. Inmiddels hebben Yvon en ik besloten om twee goede doelen te steunen met ons boek. De initiatiefnemer van Ride2LiveLife heeft een zeer aangrijpend verhaal voor ons boek gedeeld, en we willen deze stichting dan ook een extra podium geven en ondersteunen.

Daarnaast hebben wij op de valreep besloten een verhaal van Fietsmaatjes in het boek op te nemen. Iedereen moet natuurlijk zo lang mogelijk Fietsend door het leven kunnen blijven gaan. Ongeacht welke aandoening op je pad komt. Ook deze stichting brengen wij graag extra onder de aandacht, en willen wij ook met de opbrengst van het boek steunen.

Oproep

Dus als je nog niet gedoneerd hebt, willen wij je nogmaals vragen om het nog te doen. Doe jezelf of een ander een plezier met een van de tegenprestaties. Yvon en ik kunnen je alvast vertellen dat je niet enkel vrolijk wordt als je zelf De Gunfactor hebt, maar ook wanneer je zelf een ander iets gunt. Zo fietsen wij beiden door het leven, en dat bevalt goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.