Datum

De Kerstman heeft het moeilijk

Elk jaar weer is het in de decembermaand een drukte van belang bij het in huis halen van de gepaste cadeautjes. Nu de openingsuren van de fysieke winkels zijn beperkt wordt het er niet makkelijker op om alle pakjes op tijd onder de kerstboom te hebben liggen. Kortom, de Kerstman heeft het moeilijk. Een goede reden voor Yvon en mij om zelf een extra inspanning te doen om te helpen.

Van verschillende lezers horen we dat ze Fietsend door het Leven hét ideale Kerstcadeau van 2021 vinden. Hoewel we dat zelf natuurlijk ook vinden, gaan we daar toch een beetje van blozen als ook anderen (die ons niet kennen en ook niet weten hoeveel moeite en tijd we in dit boek hebben gestoken) dat zeggen. En omdat het zo diverse onderwerpen zijn, spreken de verhalen ook een breed publiek aan. Niet enkel mensen die graag fietsen, maar ook mensen die van het leven houden.

Hét Kerstcadeau van 2021
Hét Kerstcadeau van 2021!

De Kerstman heeft het moeilijk want de winkels zijn beperkt open. PostNL heeft het nog drukker dan anders omdat er zoveel pakjes online worden besteld. Omdat Yvon en ik eigenhandig de boeken verzenden, kunnen wij ervoor zorgen dat het boek in geschenkverpakking wordt afgeleverd bij een adres naar jouw keuze! En desgewenst schrijven we er ook nog een boodschap in, zoals bijvoorbeeld: ‘Voor Joop, van Karin en Jan. Gefeliciteerd met je 80ste verjaardag!’ of ‘Beste Lenie, we wensen je heel gezellige feestdagen en een gezond en gelukkig 2022! Ton en Mieke’. Dit kan je doen door bij het bestellen iets in het opmerkingenveld te schrijven.

Wij wensen iedereen alvast heel gezellige Kerstdagen en een gezond en voorspoedig Nieuwjaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.