Datum

Fietsend door het Haarlems Dagblad

In het kader van mijn promotour had ik vorige week mijn oud-collega, Paul de Vlieger, over de vloer. Hij vroeg me het hemd van het lijf over het boek. Het resultaat is een paginagroot artikel. Zo krijgt het boek de aandacht die het verdient, fietsend door het Haarlems Dagblad.

Paul is zelf een fervent fietser. Maar bovenal is hij een man met het hart op de juiste plek. We hebben beiden goede herinneringen aan de tijd dat we naast elkaar op de redactie werkten. Het boek, Fietsend door het Leven, leek hem een mooi item voor het Haarlems Dagblad waar hij momenteel voor werkt. Ik kon hem geen ongelijk geven.

Stukkie tikken

Zelf heb ik tien jaar gewerkt als journalist/redacteur, dus ik vond het wel weer spannend om een ander over mij en ons boek te laten schrijven. Natuurlijk wist ik dat het Paul meer kan dan alleen maar een stukkie tikken. Maar Yvon en ik zijn echt heel blij met hoe hij het artikel heeft geschreven. Erg leuk ook hoe hij onderaan het artikel diverse illustraties heeft geplaatst.

Ook het Noordhollands Dagblad nam het artikel over. Blijkbaar is hij zelf ook echt enthousiast over ons project want hij steunde onze crowdfunding! Zodra het boek er is, ga ik hem persoonlijk zijn exemplaar brengen. Op de fiets!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.