Datum

Proefdruk van het boek aangekomen

Onze dag kan niet meer stuk! Vandaag 1 oktober 2021 is de proefdruk van het boek aangekomen. Dat was echt wel een momentje van kippenvel en dat willen we dan ook graag vertellen aan wie het maar wil horen. Het is de afgelopen weken hectisch geweest. Zelf vanaf tijdens onze vakantie waren Yvon en ik bezig met de laatste puntjes op de i te zetten voor de lay-out. Niet makkelijk als je een PDF van 128 pagina’s moet beoordelen van op het scherm van je telefoon. Werken volgens een deadline is niet nieuw voor ons, maar je bent van meerdere partijen en factoren afhankelijk. Dat maakt het een stuk ingewikkelder.

Maar hé, geen rozen zonder doornen. Het resultaat mag er dan ook zijn. We zijn heel blij met de cover. Die is ook door onze donateurs van de crowdfunding enthousiast onthaald. ‘De sfeer van het boek is meteen duidelijk!’, ‘Door die illustratie doet het mij een beetje denken aan Jan, Jans en de kinderen’, ‘Ik word er meteen vrolijk van!’ waren enkele opmerkingen over de voorkant. De achterflap – bedoeld om de nieuwsgierigheid te wekken – viel ook in de smaak. Zij die het boek al hebben gelezen (een lezerspanel heeft vooraf de kwaliteit van de verhalen kritisch bekeken) vertelden me dat de flaptekst precies weergeeft wat de lezer mag verwachten.

We hebben 2000 exemplaren laten drukken. Inmiddels zijn daar al meer dan 1300 boeken van verkocht in de voorverkoop. En dan hebben we nog niet eens echt reclame ervoor gemaakt. Heb je nog geen exemplaar besteld? Ga dan vlug naar de webshop en bestel alvast jouw boek. In ons winkeltje vind je trouwens ook mooie ansichtkaarten van Rijpergevels (door Yvon getekend) en mijn dichtbundel Open en Gedicht.

Hier vind je de onthulling van toen de proefdruk van het boek aangekomen is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.