Datum

Promotour in de media

Je moet het ijzer smeden als het heet is. Dat betekent de laatste dagen rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Mijn week werd voor een groot deel in beslag genomen door een promotour in de media.

Ik ben wel wat gewend…fietsen van hot naar her. Maar deze week moest ik toch even in een hogere versnelling. De posts op sociale media volgden elkaar in hoog tempo op.

Er was haast elke dag wel wat nieuws te melden. Aan het begin van de week verscheen een artikeltje online in Het Witte Weekblad van mijn woonplaats Nieuw-Vennep. Enkele dagen later was het te lezen in de papieren editie van de Hoofddorpse Courant. Op vrijdag kwam journalist Paul de Vlieger van het Haarlems Dagblad bij mij thuis voor een interview. Vanochtend stond de fotograaf voor mijn deur voor een (fiets)foto voor bij dat artikel dat volgende week in de krant verschijnt.

Vanmiddag was ik te gast op mijn oude honk, in de studio van MeerRadio. Tijdens het programma Meer in de Middag ben ik ruim twee jaar vaste leefstijlcolumniste geweest, waarbij ik de luisteraars elke week inspireerde met steeds weer andere tips voor een gezonde leefstijl. Nu was ik er uitgenodigd om te vertellen over ons mooie boek. Het was een hectische week, maar wel leuk zo’n promotour in de media.

Luister hier de uitzending terug. Van minuut 16 tot minuut 25 mocht ik vertellen over het boek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.